Tukeva puutarhuri

Ei pelkkää rakkautta ja Substralia, vaan myös tukea tomaatit tarvitsevat. Taimet ovat jo kasvaneet siihen mittaan, että oli aika asettaa ensimmäiset tukikepit. Enkös vain siis olekin tukeva puutarhuri?

Perinteiseen tapaan käytin tukemiseen sasliktikkuja ja vaaleanpunaista pumpulilankaa. Ne ovat sopivan keveitä hennoille taimille, mutta pysyvät kuitenkin hyvin pystyssä. Ja ohut puuvillalanka kiertyy varren ympärille hellävaraisesti ja runtelematta.

Niin isoja tomaatintaimet jo ovat, että jouduin nostamaan autotallin taimikasvattamossa riippuvaa valaisintakin yhden pykälän ylemmäs. Vielä tällä hetkellä taimet viettävät päivänsä autotallissa, mutta kohta sitten jo alkaakin päivähoitokausi kasvihuoneessa!

2 comments

  1. Minä olen myös tukikeppejä kaivella esiin, mutta en niinkään vielä tomaateille vaan ananaskirsikoita,. Mulla tomaatit ovat nii mykeviksi kasvaneet, että töröttävät pystyssä itsekseen ainakin vielä. Pitääkin yrittää ensi viikolla viimeistään kertoa Omien taimien kuulumisia, kun nyt on päässyt tulemaan postauksiini niin pitkää taukoa Opiskelu kiireiden takia.

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s