Olen virtaava vesi

Virtaava vesi

Jos haluat hallita maailmaa, opettele ensin hallitsemaan puutarhaa. – Tuntematon ajattelija

Tein Viherpeukkujen Puutarhapersoona -testin. Sen mukaan olen virtaava vesi. Alla tulokseni ja persoonallisuuspiirteeni 🙂

Minä: Olet luova ja helposti innostuva kokeilija. Jatkuva virtaus on sinulle tärkeää. Maailma ei ole koskaan valmis, vaan näet sen mielenkiintoisena matkana ja vuolaasti virtaavana mahdollisuuksien jokena. Näet vaivaa rakastamiesi asioiden puolesta, etkä päästä itseäsi helpolla. Nautit päämäärien saavuttamisesta ja onnistumisista. Hoivaat mielelläsi läheisiäsi.

Tällainen on elämäni puutarha: Sinnikkyytesi palkitaan ja saat betoninkin kukkimaan. Puutarhassasi kasvaa runsaasti värikkäitä, hoitoa vaativia kasveja ja eksoottisia kukkia. Suhtaudut asioihin intohimoisesti: elämäntapapuutarhurina kuvaat ja kirjoitat kasveistasi, vaihdat siemeniä ja taimia muiden kanssa ja pidät puutarhapäiväkirjaa. Jos et ole jo saanut palkintoa uurastuksistasi, pian on aika.

Minulle sopivia kasveja:

Hurmaava, kerrattukukkainen Tarhapioni Rubra Plena
SUPERUUTUUS viime syksyltä Kerrattu tulppaani Dream Touch
Hehkuva, oranssinpunakukkainen Himalajantyräkki

Uusia ideoita minulle: Valitse muutama eripituinen hylly tai laudan pätkä. Kiinnitä hyllyt seinälle eri korkeuksille ja asettele niille ruukkuja. Valitse ylähyllyille kasveja, jotka rönsyävät ja kasvavat helposti pituutta. Kokeile bambu- tai metalliruukkuja.

2 comments

  1. Kyllä vain onkin! Some on testejä väärällään nykyään, on vaikka mitä. On jopa sellainen testi, jolla voi testata, millainen testi olisi 🙂 Itse en niitä juuri ole tehnyt, mutta tämä tuntui sellaiselta, että pakko oli testata. Kiva, kun löysit tänne, käy toistekin. Sinun blogisi on upea, olet hengästyttävän tuottelias!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s