Hulluus huipussaan?

Taimet viileäkaapissaViisaat neuvovat kylvämään salaattia aina muutaman viikon välein, jotta uutta satoa saadaan tasaisesti pitkin kesää. Samat viisaat tietävät myös, että salaatti itää parhaiten viileässä, ja yli 25 asteen lämmössä se ei välttämättä idä lainkaan.

Kun ulkona paahtaa viikosta viikkoon ja lämpötila kiikkuu jatkuvasti helteen ja tukalan helteen tietämillä, on uuden salaatin kylväminen siis melko mahdotonta.

Hmm, paitsi jos…

Meidän viileäkaapin ylähyllyllä lämpötila on suht koht tasaisesti 12 astetta. Vähän täyttä siellä on, mutta ainahan hillopurkit voi siirtää hetkeksi syrjään.  Siispä salaatinsiemenet multaan ja purkit viileäkaappiin. Ja kas, muutamassa päivässä pintaan on noussut useampi pikku taimi uutta salaattia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s