Hoitopäiväkirja

2020

25.1. Kaikki chilit Aji Dulcea lukuunottamatta ovat itäneet ja vähintään sirkkalehdellä. Vain Aji Dulcessa ei näy mitään. Tilasin Pepperseeds.eusta uudet siemenet.

Rocotot itivät ainakin tänä vuonna selvästi paremmin mullassa kuin lautalla. Mullassa kasvaneilla on jo toiset lehdet sirkkojen jälkeen, lautalla on yksi päässyt juuri ja juuri sirkklehdelle. Sekin autettuna vapautumaan siemenkopastaan.

20.1. Olen istuttanut lautalla itäneistä nyt yhden Sugar Rushin, kolme Cheyenneä ja yhden hyvin pienen Pink Habaneron. Pari päivää sitten laitoin kokeeksi yhden lautalla lionneen Aji Dulcen siemenen multaan.

16.1. Chilit ovat olleet lautalla nyt viikon. Montufarit, Cheyenne ja yksi Sugar Rush ovat työntäneet ulos ensimmäisen juuren kärjen, Sugar Rush myös sirkkalehdet. Muissa ei näy vielä mitään.

11.1. Kaksi kolmesta Montufarista on itänyt ja nuossut sirkkalehdelle.

9.1. Laitoin lautalle loput tulevan kesän chilit: Cheyenne, Sugar Rush Peach, Aji Cristal, Aji Guyana, Pink Habanero, Aji Dulce.

4.1. Laitoin varmuuden vuoksi pari Montufaria myös lautalle itämään.

2.1. Kylvin vuoden ensimmäiset siemenet, Rocoto Montufaria kolmeen pikku ruukkuun.

Tilasin Tomato Seedsiltä tomaatit Artisan Blush Tiger ja Artisan Golden Bumble Bee. Lisäksi Hyötykasviyhdistykseltä chili Cheyenne.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s